Home Software dan Komputer Alternatif FB Ninja Viral – Tanpa SSL dan Percuma (APP for ribu2...

Empunya  Facebook Fanpage kini dikejutkan dengan kaedah viral untuk mendapatkan like yang beribu-ribu tanpa disedari oleh si “peng like” nya.

Walaupun terdapat banyak skrip yang ditawarkan oleh pelbagai pihak namun yang paling dikenali pastinya adalah FB Ninja. Sekiranya anda berminat untuk mencubanya boleh dapatkan disini. -> http://goo.gl/x98VT  (Saya akan berikan anda bonus skrip FB Viral Like  ini tanpa backlink, bantuan pemasangan dan development sekiranya anda beli dibawah affiliate saya, InsyaAllah saya PHP programmer so jangan risau)

Namun begitu harga yang ditawarkan adalah amat tinggi dan mungkin juga ada dalam kalangan pemilik fanpage yang tidak mampu memilikinya malah kos pemasangan yang memerlukan SSL Certificate  mungkin buatkan anda akan terhenti seketika setelah membeli skrip ini kerana harga untuk dapatkan SSL ini bukanlah murah.

Oleh yang demikian saya menyediakan untuk anda skrip yang mempunyai taraf yang sama seperti FB Ninja tetapi mempunyai kelebihan dari segi tidak perlukan pemasangan SSL.

Skrip ini diletakkan di dalam forum peranti.my agar soalan support, bugs, bantuan dan pembangunan dapat dilakukan dengan lebih mudah.

dapatkan skrip melalui forum -> Download di Forum

Jangan lupa untuk bertanya soalan di ruangan forum.

Berikut adalah antara ciri-ciri yang ditawarkan oleh skrip ini

  1. Menyokong user yang mengaktifkan Secure Browsing
  2. Pemasangan tidak perlukan SSL certificate
  3. Pemasangan skrip unlimited
  4. Penyedian beberapa fungsi terbina lain

 

Setelah pemasangan skrip ini satu perkara yang paling penting adalah lakukan promosi pada fanpage yang telah mendapatkan ratus-ratus ribu like biasanya harga dalam RM20 . dan jangan terkejut dalam masa beberapa hari sahaja anda akan mendapat ribu-ribu like dan sekiranya idea anda kreatif mungkin anda bertuah untuk mendapat puluh-puluh ribu like.

* Yang paling penting adalah kreatif dalam menggunakan App Viral like ni.

1 reply to this post
  1. saya berminat untuk aplikasi fb ninja or alternatif lain yang ada.. utk naikkan jumlah like di fb. boleh bagi maklumat lanjut serta tawaran/promo istimewa ke emel saya. tq

Leave a Reply

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA