Home Perniagaan Internet Cek Pertama sampai daripada Nuffnang (serta sedikit perkongsian teknik)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Alhamdulillah hari ni terdapat dua surat dapat daripada posmen 1 satu surat gembira 1 lagi surat duka..haha. Apa pun kat sini saya nak cerita yang  gembira aje kat anda semua tak  nak la cerita pasal cerita tak best kot hilang la mood nanti kan.

Sebenarnya penantian saya daripada pertengahan bulan 11 2011 yang lalu sampai juga. Lama juga Nuffnang proses untuk nak keluarkan cek. 30 hari dari tarikh akhir bulan tu. Maknanya bulan 1 2012 la saya akan dapat so surat pun dah sampai.

Ini merupakan pendapatan internet saya yang pertama untuk blog berbahasa Melayu..hehe. :)

Selain itu Alhamdulillah saya dapati  untuk bulan 12 punya pun sudah dalam pending.

Perkara yang  nak saya kongsi kat sini sebenarnya adalah saya telah membuktikan salah satu plugin WordPress yang saya hasilkan telah berjaya menunjukkan kesannya. :) . Nama plugin ini adalah Nuffnang Pro Premium

 

 

Antara Fungsi plugin adalah ia membolehkan anda menetapkan lokasi iklan Nuffnang dengan hanya pada satu tempat. Selain itu turut menyediakan fungsi Shoutmix, social button dan social share.

:)

8 replies to this post

Leave a Reply

In an effort to prevent automatic filling, you should perform a task displayed below.